Klanten over ons

Wij proberen onze service en dienstverlening constant te verbeteren. De mening van onze klanten is in dit proces erg belangrijk. Daarom vragen wij onze klanten om hun ervaring met ons bedrijf te delen. Op deze pagina vindt u een overzicht van de recent afgeleverde auto's en de reacties die wij mochten ontvangen. Tevreden klanten zijn erg belangrijk en dergelijke reacties zijn leuk om te lezen, maar ook een minder positieve ervaring vernemen we graag, zodat we ervan kunnen leren in de toekomst. Klik hier om uw mening te geven en klik hier om meer klantbeoordelingen te lezen.

Fam. Liesting uit Amersfoort

In mei 2013 hebben wij een Peugeot 407 gekocht en onze oude auto ingeruild. We zijn zeer te spreken over de fijne en totaal ongedwongen sfeer waarin dit plaatsvond. Robert is op ons overgekomen als een zeer betrouwbaar persoon die echt de tijd voor je neemt en alles rustig uitlegt. Wij zijn zeer tevreden en de auto rijdt geweldig. We genieten er elke dag van. Ook nadat de auto gekocht was heeft Robert nog wat dingen voor ons geregeld. Prima. Robert bedankt en ga zo door.

Dhr. Van Wijk uit Hilversum

Via internet aan het zoeken geweest naar een andere auto, zodoende kwam ik terecht bij Autohuis Landeweerd. Na enige onderhandelingen in een prettige sfeer kwamen we er uit en hebben we een Peugeot 308 gekocht.
Tot nu toe bevalt de auto prima. Al heb ik deze auto nog niet erg lang, ik heb er toch het volste vertrouwen in dat ik er lang plezier van zal hebben.

Dhr. Verhoeven uit Doetinchem

Wij zijn zeer tevreden over de aanschaf van onze Opel Corsa. De auto rijdt prima.
Wij zijn op een vriendelijke manier ontvangen en geholpen, zijn tevreden over de aflevering!

Dhr. Koldewijn uit Apeldoorn

We hebben een prachtige Volvo S80 gekocht.
De auto ziet er heel goed uit, lage kmstand en hij rijdt prima. De service rond de verkoop en inruil was prima. Vriendelijke ontvangst en uitstekende aflevering.

Dhr. Buitenhuis uit Apeldoorn

Goeie prijs/ kwaliteit verhouding en dichtbij huis! Na een uitgebreide zoektocht in de omgeving en op internet, kwamen we in onze eigen woonplaats terecht bij een scherp geprijsde, prachtige Volkswagen Golf bij Autohuis Landeweerd. Er heerst daar een prettige, ongedwongen sfeer.
De verkoper Robert is een betrouwbaar en vriendelijk persoon waar je van op aan kunt. What you see is what you get. Prima service en nette inruil. Alle occasions zien eruit als nieuw. We zijn nog elke dag blij met de Golf die aan al onze wensen voldoet. Bedankt.

Dhr. Van de Grift uit Hengelo

De auto is naar alle tevredenheid afgeleverd en heb er veel plezier van. Gewoon 100% in orde. Nogmaals bedankt voor de goede service en als ik iemand moet aanbevelen stuur ik diegene graag naar jullie toe.

Mevr. Mulder uit Apeldoorn

Een paar weken geleden heb ik een Suzuki Swift gekocht. Na de oplevering bleken er een paar kleine problemen te zijn. Deze zijn perfect opgelost! Het personeel is hier erg klantvriendelijk! Ik ben dus zeer tevreden en raad iedereen aan om een auto te kopen bij Autohuis Landeweerd.

Dhr. Koldewijn uit Apeldoorn

Mijn ouders hebben onlangs een Volvo gekocht bij Autohuis Landeweerd. Ze zijn zo tevreden dat ik besloot om ook eens langs te gaan voor een Volvo XC70 die op de site stond. De Volvo bleek super netjes en goed onderhouden.
Ik heb een mooie deal kunnen sluiten. Ik rij er met veel plezier in.

Fam. Bos uit Alblasserdam

In september 2013 hebben we een Fiat 500 Cabrio aangeschaft bij Autohuis Landeweerd. We zijn prima geholpen door Robert, de eigenaar. Hij nam de tijd voor de aflevering en gaf goede uitleg van alle knopjes. Dankzij de scherpe occasionprijzen en de ongedwongen sfeer is dit autobedrijf echt aan te bevelen. Ook als je ver weg woont de moeite waard.

Mevr. van Lith uit Eindhoven

Een paar weken geleden een Opel Astra gekocht. Ik ben zeer tevreden over de auto. Hij rijdt prima, nette prijs en goede kwaliteit. We werden vriendelijk ontvangen en zijn prima geholpen. We zijn uit Brabant gekomen om de auto te bezichtigen en hebben hem meteen mee kunnen nemen. Ik zou het zo weer doen en zou het iedereen aanbevelen om bij Autohuis Landeweerd een auto te kopen.

Mevr. Deijk uit Holten

De auto bevalt goed. De Peugeot rijdt lekker rustig, hij ziet er van binnen en buiten erg goed uit en dat panoramadak is super. Kortom een prima auto.

Dhr. Pietersen uit Brunssum

Nu bijna een jaar geleden heb ik de auto bij jullie gekocht en hij doet het geweldig, nog géén dag heb ik er problemen mee gehad. Hij rijdt fantastisch en ben er dan ook nog steeds erg blij mee.

Mevr. Van Hummel uit Beekbergen

Onze Fiat Punto bevalt heel goed. In de week dat we deze hebben opgehaald, zijn we er ook mee op vakantie gegaan en het hele gezin heeft er dus volop plezier van gehad.

Mevrouw Bouwman uit Goes

Ik heb in juli 2013 een VW Fox gekocht. Aan de telefoon werd ik keurig te woord gestaan en alles werd duidelijk uitgelegd. We zijn helemaal uit Goes naar Apeldoorn gereden en dat bleek echt de moeite waard. We hebben een mooie auto gekocht die ons tot op heden uitstekend bevalt. Erg prettig dat we ook 's avonds op afspraak konden komen trouwens.

Fam. van Vliet uit Utrecht

Na een uitgebreide zoektocht op internet hebben we bij Autohuis Landeweerd een mooie Volvo V70 gekocht zonder garantie voor de lage internetprijs. Na 3 weken werkte de airco niet meer. Na een telefoontje heeft de heer Landeweerd de auto gerepareerd. Omdat het zo kort na aanschaf was hoefden we maar de helft van de kosten te betalen. Keurig! We gaan volgende week dus lekker koel op vakantie.

Mevr. Alewijn uit Goes

Ik heb een witte Fiat 500 Lounge gekocht en ben zeer tevreden. Ik werk overdag en woon ver weg, dus erg prettig dat ik ook ’s avonds terecht kon. Eigenlijk was de auto iets boven mijn budget, maar dankzij de 50/50 deal is het toch gelukt. De aflevering met dat oranje doek over de auto was echt een verrassing. Bedankt Robert!

Adres:

Deventerstraat 329

7322RG Apeldoorn

E-mail:

info@autohuislandeweerd.nlTelefoonnummer:

0553017483

0648235301

Openingstijden:

Maandag 08:00 - 17:30
Dinsdag 08:00 - 17:30
Woensdag 08:00 - 17:30
Donderdag 08:00 - 17:30
Vrijdag 08:00 - 17:30
Zaterdag 09.30 - 17.00

Buiten bovengenoemde openingstijden bent u ook 's avonds op afspraak van harte welkom.